LEILIGHET 3B - SOLGT

4 ROMS LEILIGHET OVER TO PLAN

En to-plans løsning med takterrasse.

Du kommer inn i entreen fra en utvendig svalgang. Fra entreen er det åpent inn til oppholdsrommet, som er avlangt og har lys fra to sider. Rommet har en form som gir god plass til en sofagruppe, en god spiseplass og et kjøkken. Det er illustrert en mulighet for å dele rommet med en romdeler, fra gulv til tak, med integrert bokhylle. Fra oppholdsrommet er det adkomst til hovedsoverommet som er nt belyst fra et sitte-karnapp. En trapp leder opp til loftsstua.

Loftstua er et spennende rom med mye dagslys, skrå himling og adkomst ut til en stor takterrasse med utsikt sydover og vestover og nordover. Inntil loftstua ligger et ekstra soverom med en spesiell karakter. Også dette rommet har skrå himling. På motsatt side ligger bad og en bod.

7 390 000,-

BRA:
P-Rom:

122 m2
115 m2
Soverom:
Bad:
Terasse:
2
2
1

Stein Nordberg
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
EiendomsMegler 1 Skien
Tel: 95 02 19 03
E-post: sn@em1telemark.no

Last ned salgsoppgave Plantegning Bestill prospekt

Fyll ut skjema nedenfor og du får prospekt tilsendt.

Bestill prisliste

Fyll ut skjema nedenfor og du får prislisten i din innboks.

Finansiering

SE FLERE BILDER

DETTE ER SNIPETORPLIA...

keyboard_arrow_right Selveierboliger uten fellesgjeld

I Snipetorplia er alle boligene selveierleiligheter. De månedlige felles kostnadene blir derfor svært lave, ettersom de kun skal dekke de reelle utgiftene til vedlikehold, forsikring, kommunale avgifter mm. Flytter du fra enebolig til Snipetorplia, vil mange av de vante, faste utgiftene dine bli dramatisk mye lavere.

Ettersom dette er selveierleiligheter, er beløpet du betaler for boligen din totalprisen, ikke bare ca halvparten, slik det er vanlig ved kjøp av borettslagslagsleiligheter.

keyboard_arrow_right Hyggelig, sosialt tun

Nedover den vestvendte Snipetorplia, mellom de to husrekkene som består av tre hus mot syd og fire mot nord, blir det et flott tun. Her er mulighetene mange; hit kan du ta med deg kaffekoppen og en god bok – og her kan du rigge til langbord og arrangere sommerfest for naboer og kjente ...

keyboard_arrow_right Gangavstand til ”alt”

Dette uttrykket er litt forslitt, men sjelden har det stemt bedre. Om du ikke ønsker å bo midt i sentrum – i en vanlig blokkleilighet, kan du ikke bo mer sentralt enn her. Brekkeparken, bryggene, forretninger, kulturtilbud, ja ”alt” er bare noen skritt unna.

keyboard_arrow_right Flott utsikt

Den beste anbefalingen vi kan gi, er: Se selv! Kom på visning eller avtal en privat titt med megler. Sjansen er stor for at du vil bli positivt overrasket over hvor høyt, fritt og flott det blir i Snipetorplia – også i leilighetene i hus 3 og 7, de som ligger nederst på tomta, nærmest elva.

keyboard_arrow_right Solrike terrasser, balkonger - og egen hageflekk

Alle leilighetene i Snipetorplia har flotte, private utearealer. Leilighetene i 1. etasje har terrasse og de fleste en liten hage i tillegg. Leilighetene i 2. etasje har balkong med fin utsikt. De øverste leilighetene er 2-plans leiligheter. I toppetasjen er det utgang til takterrasse med flott utsikt.

keyboard_arrow_right Garasje og heis – og null vedlikehold

”Alle” som markedsfører leiligheter presiserer dette med at, her slipper du snømåking, gressklipping og vedlikehold. Det gjør du selvsagt i Snipetorplia også. Forskjellen er at her har du fortsatt følelsen av å bo i en personlig villa. Den kombinasjonen er spesiell! Og bilen, den står selvfølgelig trygt under tak i tørr garasje. Kjekt, spesielt ettersom den kanskje ikke vil bli benyttet like mye som før ...

keyboard_arrow_right Sjarmerende og historisk nabolag

Snipetorp var i sin tid innfartsåre til Skien, og antall etablissementer var høyt. Nå er skjenkesteder, smier, verksted, kolonial og frisør borte. I dag er Snipetorp først og fremst et attraktivt og fantastisk flott sted å bo, og de aller fleste som kjenner Skien mener Snipetorp og Bratsberg er den aller koseligste delen av byen.

KONTAKT OSS

Stein Nordberg
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
EiendomsMegler 1 Skien
Tel: 95 02 19 03
E-post: sn@em1telemark.no
Barbro Rasmussen
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder
EiendomsMegler 1 Skien
Tel: 95 02 19 07
E-post: br@em1telemark.no