LEILIGHET 5C

4 ROMS LEILIGHET OVER TO PLAN

Du kommer inn i leiligheten fra en svalgang med tilknytning til heis – eller fra Snipetorpgata.

Via en entré med bod føres du videre til et romslig oppholdsrom med kjøkken, spiseplass og stue samt inngang til et soverom. En åpen trapp gir adkomst til øvre plan med skråtak, loftstue, soverom, bad og utgang til takterrasse med flott utsikt.

7 150 000,-

BRA:
P-Rom:

118 m2
113 m2
Soverom:
Bad:
Terasse:
2
2
1

Stein Nordberg
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
EiendomsMegler 1 Skien
Tel: 95 02 19 03
E-post: sn@em1telemark.no

Last ned salgsoppgave Plantegning Bestill prospekt

Fyll ut skjema nedenfor og du får prospekt tilsendt.

Bestill prisliste

Fyll ut skjema nedenfor og du får prislisten i din innboks.

Finansiering

SE FLERE BILDER

DETTE ER SNIPETORPLIA...

keyboard_arrow_right Selveierboliger uten fellesgjeld

I Snipetorplia er alle boligene selveierleiligheter. De månedlige felles kostnadene blir derfor svært lave, ettersom de kun skal dekke de reelle utgiftene til vedlikehold, forsikring, kommunale avgifter mm. Flytter du fra enebolig til Snipetorplia, vil mange av de vante, faste utgiftene dine bli dramatisk mye lavere.

Ettersom dette er selveierleiligheter, er beløpet du betaler for boligen din totalprisen, ikke bare ca halvparten, slik det er vanlig ved kjøp av borettslagslagsleiligheter.

keyboard_arrow_right Hyggelig, sosialt tun

Nedover den vestvendte Snipetorplia, mellom de to husrekkene som består av tre hus mot syd og fire mot nord, blir det et flott tun. Her er mulighetene mange; hit kan du ta med deg kaffekoppen og en god bok – og her kan du rigge til langbord og arrangere sommerfest for naboer og kjente ...

keyboard_arrow_right Gangavstand til ”alt”

Dette uttrykket er litt forslitt, men sjelden har det stemt bedre. Om du ikke ønsker å bo midt i sentrum – i en vanlig blokkleilighet, kan du ikke bo mer sentralt enn her. Brekkeparken, bryggene, forretninger, kulturtilbud, ja ”alt” er bare noen skritt unna.

keyboard_arrow_right Flott utsikt

Den beste anbefalingen vi kan gi, er: Se selv! Kom på visning eller avtal en privat titt med megler. Sjansen er stor for at du vil bli positivt overrasket over hvor høyt, fritt og flott det blir i Snipetorplia.

keyboard_arrow_right Solrike terrasser, balkonger - og egen hageflekk

Alle leilighetene i Snipetorplia har flotte, private utearealer. Leilighetene i 1. etasje har terrasse og de fleste en liten hage i tillegg. Leilighetene i 2. etasje har balkong med fin utsikt. De øverste leilighetene er 2-plans leiligheter. I toppetasjen er det utgang til takterrasse med flott utsikt.

keyboard_arrow_right Garasje og heis – og null vedlikehold

”Alle” som markedsfører leiligheter presiserer dette med at, her slipper du snømåking, gressklipping og vedlikehold. Det gjør du selvsagt i Snipetorplia også. Forskjellen er at her har du fortsatt følelsen av å bo i en personlig villa. Den kombinasjonen er spesiell! Og bilen, den står selvfølgelig trygt under tak i tørr garasje. Kjekt, spesielt ettersom den kanskje ikke vil bli benyttet like mye som før ...

keyboard_arrow_right Sjarmerende og historisk nabolag

Snipetorp var i sin tid innfartsåre til Skien, og antall etablissementer var høyt. Nå er skjenkesteder, smier, verksted, kolonial og frisør borte. I dag er Snipetorp først og fremst et attraktivt og fantastisk flott sted å bo, og de aller fleste som kjenner Skien mener Snipetorp og Bratsberg er den aller koseligste delen av byen.

KONTAKT OSS

Stein Nordberg
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
EiendomsMegler 1 Skien
Tel: 95 02 19 03
E-post: sn@em1telemark.no

For leilighet 7A og 7B:

Thomas André Hansen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Privatmegleren Kvelland & Partnere Skien
Tel: 982 04 224
E-post: thomas.hansen@privatmegleren.no